Thuisbrengservice BOBLeek op 112GroningenDag

Deel dit artikel
redactie
Groningen - Thuisbrengservice BOBLeek is zaterdag 28 mei aanwezig met een stand op de 112GroningenDag in MartiniPlaza in Groningen.

Deze dag krijgt u informatie over deze unieke vorm van thuisbrengservice. BOBLeek voorkomt dat u met een slok op naar huis moet rijden. Een van de bobchauffeurs wacht op een afgesproken tijd en plaats u op. Zo wordt u veilig naar huis gebracht in uw eigen auto en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verkeer en eventuele alcoholcontroles. 

 

Wanneer u een chauffeur van BOBLeek reserveert dan zorgt de chauffeur voor een comfortabele en veilige rit. BOBLeek biedt u professionele chauffeurs die geselecteerd zijn op rijervaring, rijvaardigheid, communicatieve vaardigheden en representativiteit. Deze Thuisbrengservice zijn door heel Westerkwartier, Noordenveld en Groningen. Aangenaam, BOBLeek.nl 

 

112Groningen.nl bestaat 12,5 jaar! Dit feit wordt gevierd met de 112GroningenDag op zaterdag 28 mei 2016 van 10.00 tot 21.00 uur in MartiniPlaza in Groningen. Deze dag zijn er talrijke spectaculaire demonstraties van vele hulpdiensten en een grote informatie / veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kunt terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium zijn er doorlopend muzikale live optredens. U bent van harte welkom!! De hoofdsponsor van dit evenement is Bestrating.nl, leverancier voor al uw soorten bestrating! 

 

  • Wanneer: 28 mei 2016 van 10.00 tot 17:30 uur 
  • Live muziek gaat door tot ongeveer 21:00 uur. 
  • Waar: MartiniPlaza Groningen, in de Borgmanhal en het buitenterrein. Leonard Springerlaan 2 Groningen 
  • Entree: € 2.50 p.p. (Kinderen tot 12 jaar gratis)

 

Foto's

Deel dit artikel