Koninklijke onderscheiding voor Henk Winter en Aukien Woudstra

Deel dit artikel
Marcel Klip 112hoogezand.nl
Hoogezand - Henk Winter en Aukien Woudstra zijn zaterdagavond tijdens de jaarlijkse korpsavond op de brandweerkazerne in Hoogezand door burgemeester Peter de Jonge van de gemeente Hoogezand Sappemeer onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Henk Winter verlaat de brandweer op 1 januari na een dienstverband van 24 jaar bij de brandweer van Hoogezand Sappemeer en één jaar bij het korps van Harkstede. Henk heeft verder ruim 15 jaar bij de bedrijfsbrandweer van Avebe gezeten.

Aukien Woudstra verliet op 1 juli dit jaar de brandweer na een twintig jarig dienstverband bij het korps. Naast haar carriere bij brandweer in Hoogezand Sappemeer werkt ze ook voor de veiligheidsregio Drenthe op de meldkamer in Drachten.

Diploma’s en certificaten.
Jeroen Mulder en Emile Jones kregen uit handen van clustercommandant Gorecht Martijn Wevers hun diploma manschap A en Manfred Hulshof kreeg het diploma verkenner gevaarlijke stoffen.

Mark Heemskerk, Ruben Bosma, Jan van der Kooy, Michel Noordhof, Henk Mennega, Melle Visser en Maria Lambeck hebben afgelopen jaar hun certificaat oefenbegeleider gehaald.

Jubilarissen
Martin van Bruggen, Christiaan Setz, Aukien Woudstra en Michel Noordhof kregen allen een oorkonde vanwege hun twintigjarig dienstverband. Fokko van der Struik kreeg een oorkonde vanwege zijn 25-jarig dienstverband en Henk Winter een oorkonde vanwege zijn 35-jarig dienstverband.

Afscheid
Dave Doornbos, Albert Kramer, Henk Winter en Aukien Woudstra namen allen afscheid van de brandweer en kregen van Kees Odenkirchen en burgemeester de Jonge een oorkonde met het daarbij behorende beeldje.

De korpsbindingavond werd afgesloten met een pubquiz.

Zie ook www.112hoogezand.nl

Foto's

Deel dit artikel