Indrukwekkend afscheid Carlo door motorcross-vrienden (Video)

Deel dit artikel
Winsumnieuws.nl
Appingedam - De kronkelende wegen van en naar Appingedam gingen grotendeels verloren in de fladderende dichte mist.

In Appingedam won de zon het van de trieste nattigheid, het was alsof de goden niets wilden missen van wat er bij het crematorium ging gebeuren. Door het geluid van ronkende motoren heen, klonk vanmiddag even voor 13.00 uur, de stilte van verdriet en afscheid nemen.

 

MC Delfcross-vrienden van Carlo IJff, die woensdag jl. door een verkeersongeval om het leven kwam, gaven extra gas op het moment dat zijn broertje Nick IJff en vriend Fokke Meijer op wedstrijdmotoren en in shirts van Carlo langs de erehaag van circa 100 motorcrossers reden. Nick werd gevolgd door Carlo die door familie en vrienden naar het crematorium werd gebracht. De belangstelling was enorm, honderden mensen woonden de dienst bij. De aanwezigheid van heel veel jeugd maakte duidelijk hoe de lieve, sympathieke en altijd vrolijke Carlo in het leven stond.

 

De jonge Winsumer laat een grote leegte achter, maar de herinnering aan vandaag zal Carlo in onze gedachten altijd in leven houden. Rust zacht Carlo IJff. WinsumNieuws.nl maakte op verzoek van de familie het volgende beeldverslag.

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel