Sponsor uitgelicht: Uitvaart en een goed afscheid (Video)

Deel dit artikel
www.uitvaartzorgvanstadtotwad.nl
Uithuizen - Goed afscheid nemen van een dierbare helpt bij het dragen van de pijn van het verlies en is het fundament van goede rouwverwerking. Wanneer nabestaanden namelijk samen goed afscheid kunnen nemen schept dat verbondenheid en biedt het steun en troost.

Een goed verzorgde uitvaart, verzorgd door mensen die naast u staan en uw wensen begrijpen, draagt bij aan dat goede afscheid. Wij zijn een betrokken en professionele uitvaartverzorger. Wij staan naast u en uw wensen zijn uitgangspunt voor ons handelen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor het Keurmerk Uitvaartzorg, lid van de BGNU en aangesloten bij Requiem. Dat betekent o.a.: persoonlijke aandacht voor nabestaanden, persoonlijke invulling van de uitvaart, ruim beschikbare tijd en heldere afspraken over de uitvoering en kosten. Hoewel wij een professionele organisatie zijn, blijven wij kleinschalig en geworteld in onze omgeving. Wilt u meer over ons weten of bent u benieuwd wat nabestaanden vertellen?

 


Kijk dan op
www.uitvaartzorgvanstadtotwad.nl
U kunt ons telefonisch bereiken op: 0595 433363  /  0596 650861

 

Voor u is het belangrijk om te weten dat:

U altijd van onze diensten gebruik mag maken; of, hoe en waar u verzekerd bent maakt niet uit.

De uitvaartkosten bij ons per saldo meestal lager zijn, ook als u door voor ons te kiezen geen (leden)korting van uw uitvaartverzekeraar ontvangt.

 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad, Kwekersweg 5a  9981 Uithuizen.

 

Zie video hieronder en ga naar de website

 

 

Foto's

Deel dit artikel