Verdachte brandstichting auto in vrijheid gesteld

Deel dit artikel
Sander Graafhuis 112gr.
Haren - De 25-jarige vrouw die afgelopen zaterdagavond werd aangehouden als verdachte van brandstichting is dinsdagmiddag in vrijheid gesteld.

Wat was er gebeurd

De vrouw werd aangehouden na een autobrand aan de Heesterlaan. Rond kwart voor zeven die avond ontstond brand in een geparkeerde auto. Een buurtbewoner bluste de brand zelf. De politie kwam de vrouw op het spoor in een onderzoek dat direct is ingesteld. Ze werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Dinsdagmiddag werd de vrouw na overleg met Justitie in vrijheid gesteld.

 

Onderzoek en brief

Het onderzoek naar de brandstichtingen gaat echter onverminderd door. De politie zal zowel opvallend als onopvallend surveilleren in de omgeving van het Jasmijnhof en de Heesterlaan. Vanmiddag krijgen omwonenden een informatiebrief in de bus. De politie doet tevens een beroep op de buurtbewoners om alert te blijven reageren. Bel gelijk 1-1-2 als u iets ziet dat u niet vertrouwt. Heeft u tips, vragen over het onderzoek of info over de brandstichtingen, neem dan contact op via het algemene nummer van de politie in Groningen op 0900-8844.

Foto's

Deel dit artikel