Vrachtwagentrailer in brand bij Martiniplaza (Video van knal)

Deel dit artikel
Jordi Haverdings (Video 1) & Redactie 112Gr. | Video 2 Boud Aaldijk | Video 3 Gert Jan Schreuder) & leila lammers & iVan & Rutger Loer & Niels & Sjoerd Schaafsma & Matthijs Bonnema & Mellanie Demkes & Dennis Even & Joey Lameris & T. W Van Hecke
Groningen - Op de Laan 1940-1945 in Groningen is woensdagmiddag om vier uur een koeltrailer van een vrachtwagen in brand gevlogen.

De koeltrailer is door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen, omstanders hoorden kort na het uitbreken van de brand knallen van vermoedelijk de banden. De chauffeur heeft de combinatie direct stil gezet en de koeltrailer los gekoppeld van de vrachtwagen. De vrachtwagen is op het terrein van Martiniplaza geparkeerd. De brandweer is eerst met één tankautospuit ter plaatse gekomen, maar al snel werden en meerdere voertuigen opgeroepen omdat de trailer al volledig in brand stond.

 

Tijdens de bluswerkzaamheden heeft de politie samen met Rijkswaterstaat de omliggende wegen afgezet. Ook de afrit van de ringweg is meteen afgesloten zodat de brandweer hun werkzaamheden veilig konden uitvoeren.

 

 

 ruim 3 uur later werd de brandweer weer opgeroepen maar dit keer om het nablussen van de trailer. de brandweer heeft de trailer nageblust en het wegdek schoon gespoeld. ook waren er veegauto's bezig om het wegdek te reinigen.

 

Foto's

Deel dit artikel