Open dag Dierenambulance Groningen 2015

Deel dit artikel
persbericht
Groninge - Dierenambulance Groningen organiseert een open dag. Op deze open dag zijn vele leuke en leerzame dingen georganiseerd voor kinderen, volwassenen en dieren.

De open dag vindt plaats op zaterdag 30 mei 2015 in het pand van de Dierenambulance Groningen, Friesestraatweg  199a te Groningen. Het evenement begint om 11:00 en eindigt om 16:00 uur.

 

Open dag

 

Op zaterdag 30 Mei 2015 van 11:00 tot 16:00 uur wordt er een open dag gehouden. Er worden vele leuke dingen georganiseerd. Zo is er een springkussen aanwezig en kunnen kinderen geschminkt worden. Er worden rondleidingen, ambulance en EHBO demonstraties gehouden. Ook kunt u dieren laten chippen en er zullen de nodigde snacks verkrijgbaar zijn.

 

Collecte

 

Wij mogen van 29 juni tot en met 4 juli collecte lopen, hiervoor zoeken wij collectanten in de gemeenten Haren, Tynaarlo, Groningen, Ten Boer en Bedum. Uw hulp hebben wij heel hard nodig.

 

Om u aan te melden als collectant kunt u mailen naar: [email protected] of bellen tussen 10.00 en 20.00 uur naar 0651634146.   

 

Alle opbrengsten zullen geheel worden besteed aan onderhoud, aanschaf en vernieuwing van hulpmiddelen zodat wij alle benodigde hulp en zorg kunnen blijven bieden.

 

Voor meer informatie over de Dierenambulance Groningen, de open dag en de collecte, zie de facebook en/of twitter pagina en website www.dierenambulance-groningen.nl

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel