Gewapende overval , getuigen gezocht (video)

Deel dit artikel
Niels de Kant / dekantfotografie.nl
Nieuwe Pekela - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Zuidwendingerweg. Op donderdagavond, rond 23.00 uur, belden twee onbekende mannen bij de woning aan.

Toen de bewoonster opendeed drongen de twee gemaskerde en gewapende mannen de woning binnen en eisten geld. De slachtoffers werden in bedwang gehouden terwijl de woning werd doorzocht. Na hun daad gingen de overvallers er vandoor en namen de auto van de slachtoffers mee. Deze werd later in de Raadhuislaan in Oude Pekela terug gevonden. De overvallers gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor.

 

Contact getuigen

 

De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben over deze zaak. De politie is geïnteresseerd naar mensen, die net voor of net na de overval de twee verdachten hebben zien lopen op de Zuidwendingerweg. De politie wil ook graag in contact komen met mensen die de twee mannen die avond in de Raadhuislaan hebben zien lopen of misschien in een voertuig hebben zien wegrijden. U kunt de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

 

 

 

Beelden op o.a RTL Nieuws

 

 

Foto's

Deel dit artikel