Agenten bedreigd: AT inzet Loopplank (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver 112Groningen
Groningen - De politie heeft woensdagavond drie mensen aan gehouden na meldingen van overlast. Daarbij werd een agent bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen.

De politie kreeg in de loop van de avond een melding over geluidoverlast vanuit een woning aan de Loopplank. Toen agenten aan de deur kwamen werden ze direct door de 53-jarige bewoner bedreigd. Hij riep tegen de agenten dat hij een pistool had en dreigde inderdaad met vermoedelijk een vuurwapen.
 
Daarna trok hij zich terug in de woning. Kort daarop deed een andere man de deur weer open. Deze persoon, een 24-jarige man zonder vast woonadres, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Even later vluchtte de verdachte die de agenten had bedreigd via de achterzijde naar het huis van de buren. Een 37-jarige vrouw, huisgenote van de verdachte, werd in de tussentijd ook aangehouden.
 
 
De directe omgeving van de woningen werd afgezet, waarna de verdachte rond kwart over elf in het huis van de buren werd aangehouden. Een huiszoeking in beide woningen leverde wel enkele wapens op zoals messen en een hamer, maar geen vuurwapen. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek.
 

 

OOGTV

 

 

Foto's

Deel dit artikel