Veel sigaretten buit bij ramkraak supermarkt

Deel dit artikel
Martin Nuver 112gr
Groningen - Bij een supermarkt aan de Rijksweg in de stad werden in de nacht van woensdag op donderdag veel sigaretten buit gemaakt bij een ramkraak.

Een zoekactie naar de daders leverde niets op. Nader onderzoek voglt dan ook. Met behulp van een auto werd een deur van het pand ontzet. Eenmaal binnen werd een grote hoeveelheid aan sigaretten gestolen. De politie heeft nog naar de daders gezocht, onder andere met een politiehond. Dit alles helaas zonder resultaat. Nader onderzoek volgt dan ook. Namens het gedupeerde winkelbedrijf is aangifte gedaan.

 

 

Burgernet:

 

 

 

De politie onderzoekt een bedrijfsinbraak in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze bedrijfsinbraak.

 

De ramkraak is gepleegd op donderdag 16 april 2015 tussen 03:00 uur en 03:10 uur in de omgeving van Rijksweg ter hoogte van Leeuwenburgstraat te Groningen. Na het incident is (zijn) de verdachte(n) in de richting van Richting Speenkruidstraat gevlucht.

 

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

 

Toedracht: Met een klein model auto en met behulp van een grote balk werd de pui van de Albert Heijn geramd

 

Heeft u of één van uw huisgenoten:

 

  • Rond het tijdstip van de bedrijfsinbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

 

 

 

Politie Noord-Nederland
Telefoon: 0900-8844

 

 

Tv Noord

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel