Veel schade in de stad door storm (Video)

Deel dit artikel
Sammie Lobo / Lobo Media
Groningen - In Groningen is de storm dinsdag goed te merken geweest. De brandweer had het in de hele provincie druk met het afhandelen van stormschades.

Een bord van de gemeente heeft dinsdagmiddag voor veel schade gezorgd bij een autoverhuurbedrijf aan de Stettingweg in Groningen. Een deel van het bord waaide los en beschadigde een raam, dit raam zal moeten worden vervangen met behulp van een kraan. Daarnaast viel de rest van het bord tegen twee voertuigen aan. De spiegels van beide wagens braken af, de band van een auto werd doorboord en de lak werd beschadigd.

 

Het dak van een strooizoutloods van de milieudienst aan de Duinkerkenstraat in Groningen is er dinsdagmiddag afgewaaid. De dakbedekking waaide vervolgens over de weg heen. Medewerkers van de gemeente hebben de weg afgesloten om te voorkomen dat er gewonden vallen als er meer materialen van het dak af waaien. Het dak van een woning aan de Edzemaheerd in Groningen heeft het dinsdagmiddag begeven door de harde wind. Het dak waaide los en het isolatiemateriaal waaide door de straat heen.

 

De brandweer heeft met een hoogwerker al het losliggende materiaal verwijderd om meer schade te voorkomen.

 

 

Foto's

Deel dit artikel