Verslag dag 4: Van Trondheim naar Mora (Video)

Deel dit artikel
Egbert Nijkamp/ www.FotoNijkamp.nl
Mora - De dag begon weer vroeg, om 08:00 uur stapten de mannen in de auto op weg naar de start. De rit begon vandaag rustig en ging via de kust naar de binnenlanden.

De temperatuur ging snel omlaag en al vrij rap veranderde de weersomstandigheden. Op een bospad ging het mis, daar schoven drie auto's de berm in op een verschrikkelijk glad stuk. Daar zijn dan ook voor het eerst de sneeuwkettingen gebruikt door het team. Achteraf leek het wel wat mee te vallen en binnen een kilometer werden deze er weer afgehaald.

 

Noorwegen en zweden zijn verschrikkelijk mooie landen, met heel veel variëteit aan landschappen. maar ook aan weersomstandigheden. Van het ene op andere moment was er sneeuwjacht en dat beperkte het zicht af en toe tot nog geen 10 meter. Uiteindelijk kon er toch weer mooi worden doorgereden door het 112Groningen Rijbewijscoach team  en dat werd sommige bestuurders af en toe te veel, getuige de vele glijpartijen en auto's die vast stonden in de berm. Zo ook het team 2532 uit veendam, dat vlak voor de rijbewijscoaches van de weg schoot. Met hulp van de coaches stonden ze zo weer op de weg.

 

De opdrachten voor vandaag waren minder succesvol, met een potje haring van het merk ABBA gingen de coaches naar de finish, waar toch weer 5 punten mee werd binnen gehengeld. Dat brengt het team tot nu toe op een totaal van 27 punten, waarschijnlijk goed genoeg voor een plek in de middenmoot. Maar, de reis is de prijs en dus dat neemt niemand ze meer af! Op naar morgen, op naar de eindfinish!

 

Vrijdag 27-02-15 dag 5 en tevens de laatste dag, van Mora naar Norrkopping

 

Het team is ook live (gps) te volgen via https://track2share.com/embed/?api=875aa4d5bac2b37161ec27466480737f&focus=1375

 

en via facebook

op https://www.facebook.com/Rijbewijscoachcarbagerun

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel