Verslag dag 3: Karlstad naar Trondheim (Video)

Deel dit artikel
112Groningen
Karlstad - Verslag dag 3 Karlstad naar Trondheim Afgelopen. Wat een dag!! 13,5 uur gereden, dwars door Zweden en Noorwegen!!

De opdrachten voor 112Groningen.nl team Rijbewijscoach, het team (Egbert) heeft gele sneeuw gegeten.. Dat was makkelijk te maken en zo gepiept, maar ze moesten ook een Noor op de auto en een Noor onder de auto zien te krijgen. Waarom? Omdat we in Nederland schaatsen hebben die we hoge noren en lage noren noemen. Ze moesten liggend en beide tegelijk te zien zijn op de foto.

 

Ze zijn in een gehucht gestopt en hebben gewoon ergens naar hulp gevraagd .. De eerste woning was gelijk raak! Iemand kende iemand die voor hen de auto op zou kunnen tillen, met een traktor!!!! Een Noor op de auto en één eronder, foto's van de paspoorten om te bewijzen dat het noren waren en gauw weer terug naar de route! Verder was het ploegen door de sneeuw en heel veel km's maken over onverharde en dik besneeuwde wegen, dwars door prachtige landschappen.

 

Bij sneeuw hoort natuurlijk ook een sneeuwpop, deze heeft de rit op de motorkap helaas niet overleefd. Onderweg heeft het team nog hulp geboden aan team 88, om hun gestrande Audi uit de sneeuw te trekken. Na een gigantische lange, maar onvergetelijke dag zijn ze aangekomen in Trondheim en daar stond de welverdiende borrel klaar.

 

Op naar morgen! Dag 4 van Trondheim naar mora. De 112Groningen.nl (hoofdsponsor) auto is er weer klaar voor !

 

 

Het team is ook live (gps) te volgen via https://track2share.com/embed/?api=875aa4d5bac2b37161ec27466480737f&focus=1375

 

en via facebook

op https://www.facebook.com/Rijbewijscoachcarbagerun

 

 

 

update  01:15

 

 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel