Verslag dag 2: Kopenhagen naar Karlstad (Video)

Deel dit artikel
Egbert Nijkamp/ www.FotoNijkamp.nl
Karlstad - De dag begon zoals gemeld vroeg! Om 8 uur stonden Gertjan en mark bij de start om daar de opdrachten en route op te halen bij de jurytafel. Daarna volgde een ontbijtje en een tactisch plan.

Het 112Groningen Rijbewijscoach team was er weer klaar voor.

 

Op de hotelkamer zou alles wat ze onderweg moesten uitvoeren, op de laptop uitvoerig worden bekeken. Helaas kostte dit uiteindelijk toch best veel tijd. Dit in combinatie met een misverstand over de route, zorgde zeker voor 2 uur vertraging.

 

De eerste opdracht werd uitgevoerd bij de Ikea in malmö. Er moest in een Ikea, Zweedse balletjes worden gebakken in een showroomkeuken van de Ikea én met een medewerker van de Ikea. Dit lukte en de eerste 7 punten van de dag waren binnen! De volgende opdracht was het fotograferen van een eland bij de auto. De zoektocht was alles behalve makkelijk en toen de heren ontdekte dat het onmogelijk werd, kwam de pas aangeschafte eland van de Ikea toch nog van pas.

 

Na deze opdracht werd, met zeker 4 uur vertraging, koers gezet richting Karlstad. Zweden is een werkelijk prachtig land en dat leverde prachtige plaatjes op! Morgen dag 3 van Karlstad naar Trondheim en een nieuw verslag! Maar nu eerst eten en een welverdiend biertje en ze hopen dat de houthakker van afgelopen nacht ook een nachtje thuis blijft.

 

 

Foto's

Deel dit artikel