Carbagerun rijbewijscoach er bijna klaar voor

Deel dit artikel
112gr
Groningen - Donderdag zijn de mannen van "team rijbewijscoaches" bij Btn de Haas geweest om door de door hun gesponsorde jassen in ontvangst te nemen.

Het team heeft fel-oranje jassen gekregen, zodat ze goed zullen opvallen in het besneeuwde landschap van Scandinavië. Na het in ontvangt nemen van de jassen moest de auto direct naar de garage. Na een aantal technische tegenslagen kwam er gisteren weer een probleem bij, de kachel functioneerde niet meer! Hopelijk is dit voor het weekend verholpen, want maandag is de start om 09:00 uur in Emmen en zullen ze diezelfde avond nog moeten finishen in Kopenhagen.

 

112Groningen.nl is hoofdsponsor

 

Er was vandaag ook een ontmoeting met Gerda Klooster van het UMCG Kanker Research Fonds. Tijdens de carbagerun zal het team aandacht vragen voor dit fonds. Dit gaan ze doen door middel foto's. Op verschillende plekken tijdens de run zullen er foto's worden gemaakt van het logo van het fonds. Veel mensen uit Noord-Nederland kennen het UMCG. Wie te maken heeft met kanker komt er regelmatig; soms voor onderzoek, vaker voor behandeling. Het ziekenhuis beschikt over moderne faciliteiten en deskundige artsen en verpleegkundigen.

 

In het UMCG kunnen patiënten daardoor rekenen op een goede diagnose en een goede behandeling. Maar het UMCG doet meer. Artsen en onderzoekers doen er veel onderzoek naar kanker. Het UMCG Kanker Researchfonds geeft donateurs de mogelijkheid om specifiek dit onderzoek in het UMCG te steunen.

 

Volg vanaf maandag het team op deze website!!

 

112groningen zal ook aanwezig zijn bij de start in Emmen en daar verslag van uitbrengen! Elke dag is er vervolgens een verslag met foto's en als er een goeie verbinding is,waarschijnlijk ook met video materiaal.

 

 

Foto's

Deel dit artikel