Ongeval letsel in Nieuw Roden

Deel dit artikel
Rene Douwes / www.DitisRoden.nl
Nieuw Roden - Op de Esweg zijn zondagmiddag rond vijf uur twee fietsers van achter aangereden door een 90-jarige automobilist uit Leek.

Een 19-jarige vrouw uit Steenbergen werd vol geraakt. Ze is met hoofdletsel naar het ziekenhuis. Een 24-jarige man uit Groningen, die naast haar fietste, kwam ook te vallen, maar raakte niet gewond. Meteen na de aanrijding werd de automobilist door de laatst genoemde fietser mishandeld.

 

De automobilist is ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De afdeling VOA doet onderzoek naar de oorzaak. De mishandeling van de automobilist wordt meegenomen in het onderzoek.

 

 

 

Groningen – De politie heeft zondagochtend op de Nieuwstad in Groningen een 23-jarige man uit Zuidhorn aangehouden voor mishandeling.

Politieagenten reageerden op een melding van een vechtpartij tussen twee groepjes personen. Op grond van verklaringen van winkelend publiek en eigen waarnemingen was duidelijk geworden dat het ene groepje als agressor kon worden aangemerkt. Agenten zagen de 23-jarige slaande bewegingen maken. Al snel werd duidelijk dat de man ook een 21-jarige man uit Brielle met een vuistslag had mishandeld.

 

Hierop werden de groepen van elkaar gescheiden. De verdachte werd ingerekend. Na het afleggen van een verklaring mocht hij huiswaarts. Het slachtoffer heeft al aangifte gedaan. De politie maakt proces-verbaal op.

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel