Man(32) neergeschoten Froukemaheerd (Video)

Deel dit artikel
Sammie Lobo & Niels de Kant 112gr.
Groningen - Een 32-jarige inwoner van Groningen is woensdagavond gewond geraakt nadat hij werd beschoten nabij een rotonde in Beijum.

Diezelfde avond hielden agenten vier Stadjers van 23, 23, 24 en 27 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij dit schietincident. De vier werden voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer kon na behandeling in het UMCG weer naar huis. Zijn verwondingen bleken mee te vallen.

 

Woensdagavond belden bewoners van de Froukemaheerd naar de Meldkamer Noord-Nederland nadat ze een gewonde man hadden aangetroffen. Volgens de melders was hij beschoten. Meerdere agenten gingen naar de straat en er werd direct een onderzoek ingesteld om daders te achterhalen. Later die avond konden vier inzittenden van twee auto’s worden aangehouden.

 

De vier worden verdacht van betrokkenheid bij dit schietincident. Nader onderzoek volgt dan ook en de politie sluit meer aanhoudingen dan niet uit. Eventuele getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden opgeroepen om zich alsnog te melden. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

Foto's

Deel dit artikel