Man aangehouden voor bezit illegaal vuurwerk

Deel dit artikel
politie.nl
't Zandt - De politie heeft dinsdagmiddag een 26-jarige inwoner uit de gemeente Loppersum aangehouden op verdenking van het bezit van illegaal vuurwerk.

In een woning in ’t Zandt vonden agenten enkele dozen met daarin tientallen vuurpijlen, cobra’s en een honderdduizendklapper. Dit zware vuurwerk werd dan ook in beslag genomen. Agenten hadden informatie gekregen dat de man in het bezit zou zijn van illegaal vuurwerk, waaronder zeer zwaar vuurwerk. Reden om een nader onderzoek in te stellen.

Dinsdagmiddag werd besloten om naar de vermoedelijke opslaglocatie te gaan. Daar werd inderdaad zwaar vuurwerk gevonden, waaronder veel illegaal vuurwerk. Dit alles werd in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. Meld verdachte situaties De opslag van illegaal vuurwerk levert vaak levensgevaarlijke situaties op. Ziet u ook veel ‘verkeer’ in en rond loodsen of andere opslagruimten waar normaal niemand komt? Treft u in een woning opgeslagen (illegaal) vuurwerk aan? Bel dan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

 

Foto's

Deel dit artikel