Auto tegen boom bij Uithuizermeeden

Deel dit artikel
112Groningen
Uithuizermeeden - Zaterdagmiddag heeft er een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Ouderdijksterweg in Uithuizermeeden.

Een jonge bestuurder is vanuit Uithuizen met zijn voertuig in de berm terecht gekomen, vervolgens is hij de macht over het stuur verloren en op een boom geknald. Deze werd volledig gerooid en getopt. Ondanks de klap kon de bestuurder zelf uitstappen en hulp inschakelen.

 

Een boer met een heftruck heeft de auto afgesleept. Berging: nog veel mensen denken dat het afslepen van een voertuig geld kost. Wanneer u een ongeval hebt is de berging altijd kosteloos, dit,kost u geen eigen risico en geen no claim, door middel van,u verzekeringskaart ( groene kaart) kan de berger zijn werk doen. De berging inclusief transport naar de eindbestemming is dus kosteloos.

 

Mocht een boer aanbieden u voertuig los te willen trekken, dan is hij daarvoor niet verzekerd. Ook kan de verzekering van de bestuurder in het geding komen. Dus schade? Bel het alarm nummer op u groene kaart en de rest word kosteloos,voor u geregeld.

Foto's

Deel dit artikel