Politie zoekt getuigen van poging overval woning

Deel dit artikel
politie.nl
Delfzijl - De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging overval, die donderdagavond rond 21.20 uur plaatsvond bij een woning aan de Skagerrak.

Rond dat tijdstip werd er bij de woning van het 73-jarige slachtoffer aangebeld. Toen hij de voordeur opendeed zag hij twee gemaskerde mannen staan. Vervolgens probeerde men de woning binnen te komen. Het slachtoffer is om hulp gaan roepen en heeft de mannen buiten de deur weten te werken. Daarna vertrokken de mannen via een brandgang in onbekende richting. Signalement daders: Leeftijd van de mannen is ongeveer 19 a 20 jaar.

 

De beide mannen droegen donkere kleding. Lengte van de beide mannen is ongeveer 1.70 m. Een van de mannen droeg een lichtblauw gekleurde trui of vest onder zijn jas. De politie wil graag in contact komen met getuigen of met mensen die anderszins informatie over deze diefstal met geweld. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844.

 

Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u telefonisch contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Het slachtoffer deed aangifte.

 

 

Foto's

Deel dit artikel