Een goed gepresenteerd huis verkoopt beter !

Deel dit artikel
Persbericht
Groningen - De huizenmarkt in Nederland is sinds de crisis die in 2008 begon behoorlijk ingezakt. Dit betekent dat huizen veel langer te koop staan. Over het algemeen staan huizen in Nederland zo'n 12 tot 14 maanden te koop.

Groningen – De meeste huiseigenaren willen het huis zo snel mogelijk verkopen tegen de best haalbare prijs. Een optimale presentatie is van essentieel belang voor een goede verkoop. “We leven in een digitaal tijdperk. Als je opzoek gaat naar een nieuwe woning, kijk je tegenwoordig eerst op internet”, aldus een fotograaf.

“Het huizenaanbod is groot en als verkoper moet je enorm je best doen om je woning te laten opvallen tussen alle andere te koop staande woningen”.

 

Meerdere onderzoeken hebben ook uitgewezen dat een goed gepresenteerd huis sneller verkoopt en vaak ook tegen een betere prijs.  De investering in een goede presentatie verdient zich zo dus al snel terug.

Hun doel: goede presentatie van een woning bereikbaar maken voor iedereen. Professionaliteit maar tegen scherpe prijzen. En onderscheidend doordat zij alles onder 1 dak hebben en er echt als team gewerkt wordt: er hoeft maar met 1 persoon contact op genomen te worden en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Van de styling tot aan Funda, van ”te koop” tot aan “verkocht”! Hierdoor krijgt de klant sneller en makkelijker wat hij wil.

Nicolle zorgt voor een goede styling. De professionele foto’s worden genomen door Rick, waarbij zelfs hoogtefoto’s voor een hele andere kijk op uw woning tot de mogelijkheden behoort. En indien gewenst kan er ook nog een video opgenomen worden.

Foto's

Deel dit artikel