OPENING JURA Premium Store in Haren

Deel dit artikel
Arnold Nuver / eigenaar
Haren -

Welkom in de wereld van JURA, een wereld die gekenmerkt wordt door innovatieve ontwikkelingen waar geen einde aan komt. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid en de koffiemachines worden steeds geavanceerder. Topkwaliteit gecombineerd met excellent design. Een combinatie waarvoor JURA al diverse awards in ontvangst heeft mogen nemen.

 

Nog belangrijker is dat u, als koffie-liefhebber, met een JURA machine perfecte koffiespecialiteiten kunt bereiden. Steeds meer fijnproevers over de hele wereld ontdekken het genot van speciale soorten koffie als ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato. Maar dan wel koffie van vers gemalen bonen, `not capsuled', dus zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Kiest u voor JURA, dan kiest u milieubewust!

 

Vanaf vrijdag 3 oktober 10.00u kunt daarvoor langskomen in de JURA Premium Store in Haren, gevestigd in DE KOFFIEWINKEL. U kunt in deze JURA Premium Store het JURA-assortiment bewonderen. En uiteraard komt u ook om te proeven en om met eigen ogen te zien hoe wij invulling geven aan service. Want JURA is premium en daar hoort ook premium service bij!

 

JURA is inmiddels een begrip voor koffiefijnproevers. JURA staat als synoniem voor design­koffiemachines waarmee met één druk op de knop perfecte koffiespecialiteiten kunnen worden bereid.

 

 

 

JURA, if you love coffee

 

 

 

JURA Premium Store – DEKOFFIEWINKEL

Meerweg 4, Haren (GN)

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel