Politie te Fiets 2014 van start !

Deel dit artikel
persbericht
Borger - Na een succesvolle eerste editie in 2013, is vandaag de 2e editie van Politie te Fiets van start gegaan. Het startschot werd vandaag om 09.00 uur gegeven door de korpschef Oscar Dros van de eenheid Noord Nederland.

Het peloton bestaat uit een groep van een kleine 80 politiemensen uit Noord Nederland. Zij fietsen vandaag vanuit Borger naar Osnabrück en morgen weer terug. Ruim 300 km in twee dagen! Zij fietsen gezamenlijk voor één goed doel: Fonds verstandelijk gehandicapten. Alle deelnemers konden zich laten sponsoren. Het sponsorbedrag stond woensdag 24 september j.l op ruim 9700,- euro. Hetgeen vrijdag zal worden geschonken aan het Fonds verstandelijk gehandicapten.

 

Met de opbrengst van Politie te Fiets kunnen nog meer mensen met een verstandelijke beperking hun talenten ontwikkelen: Fonds verstandelijk gehandicapten helpt bij de totstandkoming van ateliers, zorgboerderijen, werkplekken en theatergroepen. Hier kunnen mensen in een stimulerende omgeving en met de juiste begeleiding hun talenten ontplooien.

 

Zij kunnen doen waar zij gelukkig van worden. Vanmiddag, vrijdag 26 september, is de verwachting dat het peleton rond 16.00 uur weer aankomt in de Hoofdstraat te Borger. Ook wij van 112Groningen.nl hebben een donatie gedaan.

 

 

Geef ook

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel