Kortnieuws regio Groningen (29-08-14)

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 23-jarige man uit Groningen aangehouden aan de Naberpassage.

De man heeft een 21-jarige vrouw op straat lastig gevallen. Zij deed aangifte bij de politie. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

 

Twee mannen aangehouden wegens drugsbezit

Groningen – Agenten hebben donderdagmiddag een bestuurder staande gehouden aan de Gorechtkade voor een controle. De 23-jarige bestuurder en zijn 37-jarige passagier zijn aangehouden op verdenking van drugsbezit en mogelijke drugshandel. Bij hun aanhouding is een hoeveelheid cocaïne en geld aangetroffen. De verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De politie doet nader onderzoek. 

 

 

Twee mensen aangehouden wegens mishandeling

 Agenten hebben donderdagavond een 19-jarige jongen en een 26-jarige vrouw uit Groningen aangehouden wegens mishandeling van een 25-jarige man uit Groningen. De mishandeling vond plaats op de Grote Markt. Wat de aanleiding was, is nog niet bekend. De vrouw heeft bij haar aanhouding een agent beledigd. De twee verdachten zijn ingesloten voor verhoor. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto's

Deel dit artikel