Kortnieuws regio Groningen (27-08-14)

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie hield dinsdagavond bij een winkel aan het Sontplein in Groningen een 22-jarige man uit Pinneberg (D) aan voor winkeldiefstal met geweld.

De verdachte was de winkel uitgelopen, nadat hij een hoofdtelefoon had gestolen. Toen hij door winkelpersoneel werd aangesproken, wilde hij er vandoor gaan. Na een worsteling kon het winkelpersoneel de man overmeesteren. De Duitser werd overgedragen aan de politie. Hij werd in een cel ingesloten. De man wordt vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in.

 

 

Mannen aangehouden voor vernieling 

 De politie heeft dinsdagavond op de Grote Markt een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 25-jarige inwoner van Grijpskerk aangehouden op verdenking van vernieling. De mannen zouden eerder die avond een ruit van een gemeentelijk kantoor hebben vernield. Getuigen hadden de vernieling gezien en waarschuwden de agenten. De twee werden aangesproken en al snel werd duidelijk dat het duo zwaar onder invloed van alcohol verkeerde. Ze werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werden ze voor nader onderzoek ingesloten.

Foto's

Deel dit artikel