Kortnieuws regio Groningen (23-08-14)

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 39-jarige inwoner uit Groningen aangehouden. Beveiligingsmedewerkers van het Noorderzonfestival hadden de man betrapt bij het stelen van twee tassen vanaf een terras.

Zij hebben de man aangehouden en overgedragen aan de gealarmeerde politie. De tassen zijn teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren.

 

Politie onderzoekt mishandeling voetganger

De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een 20-jarige man uit Groningen. De man liep vrijdagavond rond middernacht vanaf het Schuitendiep in de richting van de Poelebrug. Op het zebrapad werd hij bijna van de sokken gereden door een automobilist. De man zou met gebaren duidelijk hebben gemaakt, dat hij het niet eens was met deze actie. Daarop zijn twee personen uit de auto gestapt en achter de man aan gelopen. Hij heeft een klap tegen zijn hoofd gekregen, waardoor hij een pijnlijke nek opliep. Daarna zijn de twee mannen er in de auto vandoor gegaan. De politie onderzoekt wie verantwoordelijk is voor de mishandeling.

 

Auto tegen boom

Een 31-jarige automobilist uit Bedum is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed over de Wolddijk in Noordwolde. Door nog onbekende oorzaak is hij in de berm terecht gekomen en tegen een boom gebotst. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept. De politie maakt een rapportage van het ongeval. 

Foto's

Deel dit artikel