Nacht van Winschoten wederom een succesvolle nacht

Deel dit artikel
Redactie
Winschoten - De Nacht van Winschoten is op vrijdagavond weer losgebarsten in het centrum van Winschoten, het feest wordt voor de 31ste keer georganiseerd, dit maal door SimoneFM.

Winschoten – Het programma van ‘De Nacht’ is een klein beetje aangepast wegens de vliegramp in Oekraïnie. In het neergestorte vliegtuig zaten 192 Nederlanders. De organisatie heeft door de trieste gebeurtenis besloten een minuut stilte te nemen om 22:15 uur, aan deze oproep hebben enkele andere cafés gehoor gegeven.

De optredens waar onder andere de band Go Back To The Zoo en de artiesten Tim Knol, Thomas Berge en Kraantje Pappie optreden ging lang in de nacht door, deze optredens vonden zich plaats op Het Marktplein van Winschoten.

Vorig jaar trok het feest zo’n 25.000 bezoekers. Onder de bezoekers bevinden zich ook veel Duitsers. Er is zelfs een speciaal plein voor de Oosterburen gemaakt: het Schönfeldplein, hier werken de Nederlandse Politie nauw samen met de Duitse Polizei, 3 agenten van de Duitse collega’s assisteerden de Nederlandse agenten.

 

Foto's

Deel dit artikel