Dag van de Garnaal gaat 13-09-14 niet door

Deel dit artikel
Persbericht
Lauwersoog - De Visserij Symposium van vrijdag 12 september en de Dag van de Garnaal van zaterdag 13 september gaat niet door. Het wordt verplaatst.

Woensdagmorgen heeft een grote brand het pand van Sterkenburg Vis in de haven totaal verwoest. Los van de emoties heeft het bestuur van Stichting Promotie Lauwersoog besloten dat de festiviteiten vrijdag en zaterdag niet door kunnen gaan. “We doen dit met z’n allen of we doen het niet! ”, zo zegt Wim Woudstra, voorzitter van Stichting Promotie Lauwersoog.

 

 

De Dag van de Garnaal is verzet naar zaterdag 02 mei 2015.

 

Door de brand gaan de festiviteiten komend weekend rond de Dag van de Garnaal niet door. Er is een ramp voltrokken in de haven, waardoor er geen feest gehouden kan worden, aldus stichting Promotie Lauwersoog. De moed laten zakken is er bij de stichting niet bij. De datum van de Dag van de Garnaal is verzet naar 02 mei 2015.

 

 

 

Voor jong en oud met o.a. een grote braderie, 112Groningen.nl, diverse hulpdiensten, oude ambachten, verse vis, diverse standhouders, kinderactiviteiten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival. 2 Mei 2015 bent u welkom !

 

 

 Foto s van de brand hier

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel