Anno Bulthuis neemt BhvStore.nl over

Deel dit artikel
Persbericht
Bedum - De Bedumer ondernemer Anno Bulthuis (ook adverteerder op 112groningen) neemt met ingang van 18 juli 2014 de internetwinkel www.bhvstore.nl over van branchegenoot Precare uit Groningen.

Bhvstore richt met name op de verkoop van BHV gerelateerde artikelen zoals verbanddozen en AED’s. Anno Bulthuis heeft een groot assortiment brandblusmiddelen en aanverwante artikelen in voorraad. Zowel Precare als Anno Bulthuis zijn actief in het opleiden en onderhouden van bedrijfshulpverlening en in de verkoop van BHV gerelateerde artikelen. Omdat BHVstore al een goede naam heeft zullen de brandblussers, rookmelders en blusdekens van Anno Bulthuis binnenkort toegevoegd worden aan BHVstore.nl.

 

Gea Bulthuis zal de internetstore gaan runnen vanuit de Grotestraat 67 in Bedum. Het magazijn is gevestigd aan de Verbindingsweg in Bedum. Bestellen is mogelijk via de website maar als men vragen heeft of advies nodig heeft is het altijd mogelijk om persoonlijk contact op te nemen via [email protected] . Afhalen is ook mogelijk op afspraak.

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel