Kortnieuws regio Groningen (25-06-14)

Deel dit artikel
Politie.nl
Groningen - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 23-jarige inwoonster van Groningen aangehouden.

Naar aanleiding van problemen in een woning in de Boerhaavelaan werden de agenten gevraagd ter plaatse te gaan een bemiddelend gesprek. Eenmaal in de woning werd de vrouw agressief naar de agenten toen en sloeg deze. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij werd ingesloten. De beide agenten deden aangifte.

 

Vrouw gewond bij aanrijding 

De politie heeft dinsdagmiddag op de kruising van de Leliestraat met de Kerklaan een aanrijding met letsel afgehandeld.

Daarbij raakte een 23-jarige inwoonster van Groningen gewond.  Terwijl zij in haar auto reed, kreeg zij op de kruising geen voorrang van een 84-jarige automobilist uit Groningen. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 

 

16-jarige aangehouden voor bezit vuurwapen

De politie heeft dinsdagavond rond 19.00 uur op de Visserdijk, een 16-jarige in van Winschoten aangehouden op verdenking van bezit vuurwapens.

Agenten reden op de Vissersdijk in hun surveillance voertuig. In die straat reed de verdachte op zijn fiets. Bij het zien van de agenten, ging hij ervandoor. De agenten konden de man staande houden. In de kleding vonden zij een alarmpistool. Deze werd in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt. 

Foto's

Deel dit artikel