Politie onderzoekt overval KPN winkel Paddepoel

Deel dit artikel
Sammie Lobo / 112Groningen.nl
Groningen - De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een winkel in winkelcentrum Paddepoel aan de Dierenriemstraat in Groningen.

Dinsdagochtend kwam omstreeks 11 uur een nog onbekende man de winkel binnen en bedreigde het personeel met een wapen. Hij wist er uiteindelijk met een aantal mobiele telefoons vandoor te gaan. De politie heeft direct in de omgeving gezocht naar de verdachte.

 

Ook is met behulp van Burgernet de hulp van 1368 inwoners ingeroepen. Dit heeft tot dusver nog niet geleid tot een aanhouding. Signalement Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 1.70-1.75 m lang, vermoedelijk 25-35 jaar. Hij droeg tijdens de overval een donkere broek, een trainingsjack met op de armen bordeauxrode banden en een petje. Hij is op de fiets vertrokken in de richting van de Moesstraat/Noorderplantsoen. Getuige?

 

Bent u getuige geweest van de overval en heeft u nog niet gesproken met de politie? Of weet u wie verantwoordelijk is voor de overval? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of het meldformulier.

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel