Open dag Dierenambulance Groningen

Deel dit artikel
persbericht
Groningen - Dit jaar bestaat de Dierenambulance Groningen 35 jaar! Om dit te vieren wordt een open dag met vele leuke en leerzame dingen georganiseerd kinderen, volwassenen en dieren.

De open dag vindt plaats op zaterdag 31 mei 2014 bij het pand van de Dierenambulance Groningen, Friesestraatweg 199a te Groningen. Het begint om 12:00 en eindigt om 17:00.

 

Voor meer informatie over de Dierenambulance, de open dag en de collecte, zie hun

Facebookpagina en website: www.dierenambulance-groningen.nl

 

Open dag

 

Om de 35e verjaardag van de Dierenambulance Groningen te vieren wordt op zaterdag 31 mei van 12:00 tot 17:00 een open dag gehouden. Er worden vele leuke dingen georganiseerd. Zo is er een springkussen, kunnen kinderen geschminkt worden en is er allerlei lekkers voor mens en dier. Ook worden er rondleidingen en trim- en EHBO demonstraties gegeven en kunt u uw dieren laten chippen.

 

Collecte

 

Wij mogen van 30 juni tot en met 5 juli collecte lopen. Hiervoor zoeken wij collectanten in de gemeenten Leek, Haren, Tynaarlo, Groningen, Ten Boer en Bedum. Wij hebben uw inzet hard nodig.

Om u aan te melden als collectant kunt u mailen naar: collecte@dierenambulance-

groningen.nl of bellen tussen 10.00 en 20.00 uur naar 06-51634146.

 

Alle opbrengsten zullen geheel worden besteed aan onderhoud, aanschaf en vernieuwing van hulpmiddelen zodat wij alle benodigde hulp en zorg kunnen blijven bieden.

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel