Voetbal3daagse 2014 bij de vv-Hoogezand

Deel dit artikel
persbericht
Hoogezand - Net als voorgaande jaren zal er ook in 2014 weer een Voetbal3daagse worden georganiseerd bij de vv-Hoogezand. Dit zal plaatsvinden op 29, 30 en 31 mei 2013 (het Hemelvaartweekend).

Uit de vele positieve reacties is gebleken dat er duidelijk behoefte is naar een toernooi in deze omvang en opzet. De eerste dag is het `Harrie Wilkens Autoreparaties Toernooi`. Deze dag staat in het teken van de E- en F selectieteams. Dag 2 zal een dag worden voor de Mini-pupillen en F-teams.

 

De slotdag staat dit jaar in het teken van de lagere E-teams. De 2e en 3e dag worden mogelijk gemaakt door “Autocentrum Hoogezand” en “Lefier ‘wonen met Karakter’” Totaal zullen ruim 80 teams meedoen tijdens deze dagen. De opening van de 3daagse zal zoals gebruikelijk weer groots worden opgezet waarbij alle teams uitgebreid worden voorgesteld aan het publiek. Na het welkomstwoord en het oplaten van enkele honderden ballonnen zal de 3daagse van start gaan.

 

Gedurende deze 3 dagen zal er ook rondom de voetbalvelden weer voldoende te beleven zijn voor de supporters (broertjes en zusjes, vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en natuurlijk andere voetballiefhebbers). Hierbij valt te denken aan een springkussen, spijkerbroek hangen, dikke Bertha, een suikerspinkraam, een kraam met sportartikelen en ga zo maar door. Natuurlijk zullen de braadworsten en (broodjes) hamburgers ook weer worden verkocht. We vinden dat niemand zich tijdens deze dagen hoeft te vervelen.

 

 

Foto's

Deel dit artikel