Medewerker bedrijf aangereden, getuigen gezocht

Deel dit artikel
ingezonden
Uithuizen - Zondagmiddag (18 mei 2014) is een medewerker van autodemontage bedrijf Klaas Boer aangereden door een Golf 4.

Het ongeluk gebeurde tussen Uithuizen en het Lage van de Weg ter hoogte van de wegversmalling op Bovenhuizen. Zondagmiddag is een medewerker van autodemontage bedrijf Klaas Boer uit Uithuizen aangereden door een Golf 4. De bestuurder van deze auto is doorgereden.

 

De medewerker reed op een scooter en kwam uit de richting van het Lage van de Weg De bestuurder van de Golf 4 kwam uit de richting van Uithuizen en reed na de aanrijding in de richting van Usquert De automobilist komt vermoedelijk uit de omgeving van Uithuizen. Het signalement van de auto is als volgt: Het gaat om een driedeurs lichtblauwe Golf 4. De auto heeft de achterramen en het kofferbak raam geblindeerd en verder heeft de auto opvallende aluminium velgen. De auto heeft hoogstwaarschijnlijk schade aan de passagierskant (rechterkant) van de auto. Dit zou dan waarschijnlijk gaan om een schade op de bumper en het spatbord. De bestuurder van de auto is na het ongeval doorgereden.

 

Hierom heeft autodemontage bedrijf Klaas Boer een beloning van € 100,- uitgegeven voor de GOUDEN TIP over het ongeluk. Mensen die het ongeval hebben zien gebeuren en/of weten wie de bestuurder(ster) van deze auto is, worden verzocht zich te melden bij de politie. Autodemontage bedrijf Klaas Boer is erg geschrokken van het ongeluk en hoopt dat automobilist zo snel mogelijk opgepakt wordt.

 

 

Foto's

Deel dit artikel