Gevaarlijk duo aangehouden in Duitsland (Video)

Deel dit artikel
Melarno Kraan & Niels de Kant
Winschoten - De politie is met man en macht in Winschoten en omgeving aan het zoeken naar het criminele stel Antonio Marcos van der Ploeg en Enise Merve Bircan. Er waren tips binnengekomen.

UPDATE: Gevaarlijke duo in Schwerte opgepakt Het tweetal is rond 15.30 uur aangehouden in Schwerte, de Duitse politie kreeg mogelijk vele tips van de bevolking waar het duo zich kon bevinden.

 

De Duitse politie was druk bezig met het duo, ondermeer werd de auto van de voortvluchtigen gevonden in het Duitse Münster. Ook kwamen er tips binnen dat het duo zich zouden kunnen bevinden bij het centraal station van Keulen. Deze zoektocht leverde niks op, maar de duitse politie liet het hier niet bij zitten en starte een zoektocht. Hun gingen met foto's van het duo langs hotels. 

 

 

Update:

De politie onderzoekt zelfs of Marco van der P. en Enise B., gisteren opgepakt bij Dortmund, ook verantwoordelijk zijn voor een ontvoering in Echten. En bij de betrokkenheid bij de dood van oud-minister Els Borst wordt niet uitgesloten.

 

Onze beelden zijn gebruikt bij:

Nos 

Rtl

RtvNoord 

 

Foto's

Deel dit artikel