Vuurwerkshow Giezen Hoogkerk incl. huwelijksaanzoek (2x Video)

Deel dit artikel
Jordi Haverdings & Niels de Kant
Hoogkerk - Zaterdag 7 december 2013 gaf Giezen Tweewielers weer zijn grote vuurwerkshow in Hoogkerk.

De show was dit jaar extra bijzonder om twee redenen. Erik Giezen heeft zijn eigen ‘cakeboxen’ in China laten samenstellen, maar vroeg tijdens de vuurwerkshow ook zijn vriendin ten huwelijk.

 

Achter elkaar toonde Giezen verschillende soorten siervuurwerk uit zijn assortiment van dit jaar. ‘Alles wat getoond wordt, kan dus ook worden gekocht!’, zegt Erik enthousiast. 

 

Na de show waren de bezoekers welkom in de winkel van Giezen aan de Middenweg 24. Daar stond koffie en warme chocolademelk klaar. Ook konden vuurwerkliefhebbers al hun bestellingen voor dit jaar plaatsen.

 

Giezen brengt eigen cakeboxen

 

Giezen Tweewielers uit Hoogkerk heeft dit jaar zijn eigen ‘cakeboxen’. Hij heeft deze speciaal in China laten maken. ‘Dat was een hele belevenis’, vertelt Erik. ‘We zijn naar een vuurwerkfabriek in China geweest. Daar hebben ze speciaal voor ons cakeboxen samengesteld.’ Giezen ging niet over een nacht ijs. ‘We gaven aan wat we graag wilden. Daarna gingen we om tafel en lieten ze ons het resultaat op film zien. En dan gaven wij aan wat we anders wilden: “Die gaat te breed, daar moeten meer kleuren in…” Daarmee maakten zij dan weer een nieuwe versie. Net zo lang tot het helemaal naar ons zin is.’

 

Voor Giezen is vuurwerk echt een hobby geworden. Al jarenlang verkoopt hij het en ieder jaar wil hij weer wat nieuws en bijzonders brengen. Dit jaar lukt dat met zijn zelf samengestelde cakeboxen uitstekend. Het zijn vier verschillende boxen, ‘Road to China’, met hun eigen accenten, de een met wat meer sier, de ander met meer knal…’

 

De boxen kunnen ook in één grote box worden aangeschaft, met korting. De boxen Road to China 1 tot en met 4 kosten € 37,95 per stuk, de superbox met alle vier de boxen erin kost € 139,95.

 

Daarnaast heeft Giezen dit jaar vuurwerk van allerlei bekende collecties zoals Vuurwerktotaal, Royal Fireworks en Rubro. Zie www.vuurwerkgiezen.nl voor de hele collectie.

 

 

Op hun Facebookpagina wordt bij 250 Likes een pijlenpakket gratis weggegeven. 112Groningen staat ook achterop de folder van Giezen.  Op 30 december maken we een reportage in de winkel.

 

 

 

 

Op video 2  het originele huwelijksaanzoek 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel