Man(47) gewond bij Ter Apelkanaal na achtervolging

Deel dit artikel
G. Twickler
Ter Apelkanaal - Een 47-jarige man uit Ter Apelkanaal is bij een verkeersongeval op de Voorbeetseweg in Ter Sellingen gewond geraakt.

Politieagenten, die in een onopvallende politieauto reden, zagen de man met zijn auto langzaam en slingerend rijden. Zij gaven hierop de bestuurder een stopteken. De man negeerde het stopteken en lichtsignalen. Ook het gebruik van de optische- en geluidssignalen had geen effect. Op de Zevenmeersveenweg in Sellingen verhoogde de 47-jarige zijn snelheid.

 

Ter hoogte van de kruising met de Beetserweg remde de man uit Ter Apelkanaal voor een bocht. Direct na de bocht belandde de man in de berm aan de rechterkant van de weg. Na een stuurcorrectie naar links belandde de man dwars op de weg. Hij raakte vervolgens enkele bomen aan de linkerkant van de weg. Uiteindelijk kwam de auto tot stilstand. De bestuurder werd door ambulancepersoneel ter plekke onderzocht. Hij moest mee voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is een bloedproef van de bestuurder afgenomen. De uitslag van de bloedproef moet uitwijzen of de man onder invloed heeft gereden.

 

De agenten hebben het rijbewijs van de verdachte ingenomen. De man is gehoord over de aanrijding en het vermeende alcoholgebruik. Hij mocht daarna huiswaarts. De politie maakt proces-verbaal op.

 

 

Tv Noord

 

Foto's

Deel dit artikel