Stunt- en Monster-Truck-Show ook zondag in Groningen !

Deel dit artikel
Persbericht
Groningen - Een 90-120 minuten durende live-show met rokende banden en spectaculaire crashes presenteert het Stunt Movie Production-team op zaterdag 21 en zondag 22 september in Groningen (Parkeerterrein van sportcentrum Kardinge)!

 Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken. Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen.

 

Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen.

 

Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter. Tegen inlevering van dit artikel aan de kassa ontvangt u twee euro korting op één entreebewijs (1 persoon). Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties.

 

Groningen – parkeerterrein van sportcentrum Kardinge

 

Zaterdag 21 september 2013: 19:00 uur

 

Zondag 22 september 2013: 15:00 uur

 

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com

 

 

Zie archief van 2007

 

 

 

 

Zondagavond  een verslag van zondagmiddag

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel