Reinier Kwakernaak Uitblinker AOC , stem op hem

Deel dit artikel
Ingezonden
Groningen - Reinier Kwakernaak uit Oosterwolde, vierdejaars leerling van de opleiding Tuin, Park & Landschap van AOC Terra in Groningen is gekozen tot Uitblinker MBO AOC Terra 2013.

De uitblinkersverkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de MBO Raad. Iedere mbo-school kiest een uitblinker die zijn of haar school vertegenwoordigt. Een uitblinker is een leerling die in de stageperiode uitzonderlijk goed heeft gepresteerd en van grote betekenis is geweest voor het leerbedrijf. Dit is zeker van toepassing op Reinier. 

 

Martin Knol, docent van Reinier bij AOC Terra in Groningen, laat weten: “Reinier heeft afgelopen jaar een praktijkopdracht gedaan bij woningstichting De Huismeesters in Groningen. Hij heeft, samen met klasgenoot Jasper Prins, het groenbezit en het beheer hiervan gedocumenteerd en geautomatiseerd. Het groenbezit is nu beter beheersbaar en het onderhoud wordt goedkoper en beter. Daarnaast heeft Reinier in het kader van de Ondernemers Academie een product in de markt gezet: hij heeft een bijzondere machine ontworpen en gebouwd. In een presentatie aan meer dan 100 personen heeft hij zijn project gepresenteerd.”

 

Van 17 juni tot 3 oktober kan er via de website www.ditismbo.nl gestemd worden. Op 10 oktober 2013 wordt tijdens een spectaculair gala de Landelijke Uitblinker 2013 bekend gemaakt die door een vakjury gekozen wordt uit de tien kandidaten met de meeste stemmen.

 

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel