Nederlandse hulp voor overstroming van de eeuw in Duitsland

Deel dit artikel
Persbericht
Winschoten/ Duitsland - Door de overstromingen van de afgelopen dagen zijn veel mensen door het hoogstaande water getroffen. In een dergelijke situatie is alle hulp welkom.

Om die reden is gisteren een brandweer reddingsvoertuig met motorspuitaanhanger vertrokken vanuit Winschoten ( NL) naar het Duitse rampgebied. Niet alleen Ziegler Brandweertechniek uit Winschoten heeft een voertuig gestuurd maar ook vanuit de Ziegler vestiging in Giengen / Brenz zijn er hulptroepen richting het rampgebied vertrokken.

 

De Ziegler groep biedt hiermee hulp aan de vele slachtoffers van de overstromingen. Het brandweervoertuig dat voorzien is van een 2000 liter per minuut pomp en een motorspuitaanhanger voorzien van een Ziegler Ultra Power 1500 liter per minuut zijn gisteren vertrokken naar Schönebeck Sachsen an den Elbe.

 

 

Ziegler Brandweertechniek b.v. heeft een lange traditie als het gaat om het bouwen van brandweervoertuigen voor de nationale- en internationale markt. Ziegler Brandweertechniek b.v. heeft niet alleen een uitstekende reputatie weten op te bouwen als producent van brandweervoertuigen, maar ook als leverancier van brandweerbenodigdheden en kazerne-inrichtingen. Of het nu gaat om persoonlijke beschermingsartikelen, blusapparatuur of slangenwasinstallaties, Ziegler Brandweertechniek heeft als “partner van de brandweer” alle ervaring en kennis in huis om voor u het beste materieel te verzorgen.

Foto's

Deel dit artikel