Twee oproepen van getuigen gezocht

Deel dit artikel
Oproep van gedupeerden
Groningen/ Hoogkerk - 1 / Maandagochtend 27 mei is mijn vriendin (21) op haar fiets door een auto geschept op het kruispunt Zuiderweg - Bangeweer te Hoogkerk.

Deze automobilist heeft de fiets voor de auto weg gehaald en de plaats van het ongeval vervolgens gauw verlaten zonder gegevens achter te laten. Mijn vriendin ligt na bezoek aan huisarts en een spoedopname Martini ziekenhuis nu met heftige nekklachten thuis. Doordat alles zo snel gebeurde was ze niet in staat om een kenteken te noteren.

 

Er is netjes aangifte gedaan enkel kan de politie niks voor ons betekenen omdat er geen kenteken is genoteert. Het ongeval heeft rond 09:00 plaatsgevonden. Het gaat om een kleine rode auto, de bestuurder (man) was rond de 1,90m had kort donker haar en een net pak aan. Vermoedelijk uit Hoogkerk (gezien de route die hij nam).

 

tips: 

[email protected]

 

 

Oproep 2

 

 

2/

Vorige week maandag (27-05) is op het terein van de firma Roerdink aan de Eendrachtskade in Groningen een auto achteruit tegen de auto van mijn schoonvader gereden en door gereden waarbij de auto van mijn schoonvader behoorlijke schade heeft opgelopen .

 

Tips naar :

[email protected]

Foto's

Deel dit artikel