Passantenonderzoek bij Protonstraat (Video)

Deel dit artikel
Martin Nuver 112Gr.
Groningen - De politie hield donderdagavond(vanaf 21:00 uur) en nacht(tot 02:00 uur)een onderzoek onder voorbijgangers op en rond de Protonstraat in Groningen.

Dit zogeheten passantenonderzoek werd gehouden in de omgeving van de sportschool Balili waar in de nacht van donderdag op vrijdag 24 mei de eigenaar werd beschoten en brand werd gesticht. De politie wil een zo goed mogelijk beeld krijgen van alle auto’s en mogelijk personen die de bewuste nacht tussen 12 en 2 uur op en rond de locatie waren.

 

Een tiental politiemensen zal daarom vanavond en vannacht alle voorbijgangers vragen wat zij eventueel de bewuste nacht hebben gezien. Het passantenonderzoek begint in de loop van de avond en duurt tot een uur of twee. De meldkamer van de politie werd donderdagnacht 23 mei iets voor half twee door een voorbijganger gebeld die bij de sportschool iemand hoorde schreeuwen. Agenten vonden de 39-jarige eigenaar van de sportschool gewond op het dak van het gebouw. De man bleek te zijn beschoten. In het pand was brand gesticht. De politie is nog met een uitvoerig onderzoek bezig.

 

Daarbij worden onder meer diverse scenario’s in kaart gebracht. De politie hoopt met het passantenonderzoek extra informatie te krijgen. Er kan ook telefonisch contact worden gezocht met het rechercheteam via het algemeen nummer van de politie 0900-8844. Anoniem kan er worden gebeld met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Er kan ook contact worden gelegd met de Nationale Criminele Inlichtingen Eenheid, tel. 079-3458999.

 

 

 (Wij waren er van 23:45 uur tot 01:30 uur,  toen was het erg rustig op de drie plekken)

 

 

Tv Noord

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel