EHBO afdeling Winschoten wint Nationale Vaardigheidsproef

Deel dit artikel
Nanda Slagter
Winschoten/ Nunspeet - De wedstrijdploeg van de KNV EHBO afdeling Winschoten wint Nationale Vaardigheidsproef.

De wedstrijdploeg van de KNV EHBO afdeling Winschoten, bestaande uit Hindy Klap, Marie-Jose Pekelaer, Jessica Smid en reserve Hennie Luttel, is in Nunspeet winnaar geworden van de Nationale Vaardigheidsproeven van de KNV EHBO.

 

Nadat de ploeg op 20 april j.l in Kolham de districtstitel al in de wacht had gesleept mochten de dames op zaterdag 25 mei de eer van het district Groningen hoog houden op de Nationale Vaardigheidsproeven in Nunspeet. Zij streden daar tegen 7 andere ploegen die allen ook al districtswinnaar waren en de niveauverschillen waren dan ook klein. Groot was de vreugde toen de ploeg uit Winschoten hoorde dat zij wederom de Nationale Vaardigheidsproeven hadden gewonnen en daarmee de winnaar en de nummer 2 van 2012 achter zich hadden gelaten.

 

Bijzonder is dat deze jonge ploeg ook in 2011 te Maastricht de titel al op hun naam hadden geschreven. Op de foto staan op de achterste rij: Hennie Luttel (reserve), Hindy Klap, Jessica Smid (met in haar armen de gewonnen reanimatie-pop) en Marie-Jose Pekelaer. Op de voorgrond Trea Gols (coach) en Albert de Boer (instructeur).

Foto's

Deel dit artikel