10e Voetbal3daagse bij de vv-Hoogezand

Deel dit artikel
ingezonden
Hoogezand - Dit jaar organiseert de vv-Hoogezand voor de 10e keer een Voetbal3daagse. Dit zal plaatsvinden op 9, 10 en 11 mei 2013 (het Hemelvaartweekend).

Totaal ongeveer 1.000 kinderen die het Sportpark ‘de Kalkwijck’ van de vv-Hoogezand zullen gaan bezoeken. De eerste dag staat weer in het teken van de selectieteams van E en F-teams. 20 E-teams en 18 F-teams. Een dag met een internationaal karakter waarbij maar liefst 10 teams uit Duitsland zullen gaan deelnemen.

 

Dag 2 zal een dag worden voor de Mini-pupillen en de lagere F-teams. Van de kleinsten zijn 10 teams aanwezig en van de F-jes 24 teams. De slotdag staat dit jaar in het teken van de lagere E-teams. Hiervoor hebben zich 24 teams aangemeld. De opening van de voetbal3daagse zal zoals gebruikelijk weer groots worden opgezet waarbij alle teams uitgebreid worden voorgesteld aan het publiek. Na het welkomstwoord en het oplaten van enkele honderden ballonnen zal de voetbal3daagse van start gaan. Gedurende deze 3 dagen zal er ook rondom de voetbalvelden weer voldoende te beleven zijn voor de supporters (broertjes en zusjes, vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en natuurlijk andere voetballiefhebbers).

 

Hierbij valt te denken aan een springkussen, dikke Bertha, een suikerspinkraam, een kraam van Sport-Inn met sportartikelen, en ga zo maar door. Natuurlijk zullen de braadworsten en (broodjes) hamburgers ook weer worden verkocht.

 

De opening van dit grote spektakel was donderdagmorgen 9 mei (Hemelvaartdag) om 10.00 uur.

Foto's

Deel dit artikel