Spinningmarathon voor KWF levert 9576,77 euro op

Deel dit artikel
Martin Nuver & Jordi Haverdings// let op, het geluid is wat zachter gezet
Groningen - Zaterdag 6 april 2013 vond een grootse en ongekende spinningmarathon in de uitrukhal van de brandweerkazerne aan de Sontweg in Groningen plaats.

Spinnen voor het goede doel: het ondersteunen van KWF in de strijd voor de overwinning op kanker.

 

Brandweer Groningen doet op 5 en 6 juni mee aan de beklimming van de berg, de Alpe d’HuZes. In 2013 wordt voor de 8e keer de Alpe d’HuZes georganiseerd en ook een ploeg van Brandweer Groningen gaat dus proberen deze legendarische Alpenreus Alpe d’HuZes zes keer te beklimmen.

 

Hiervoor wordt sponsorgeld ingezameld en daarom organiseren we op zaterdag 6 april een spinningmarathon. De presentatie van deze spinningmarathon is in handen van Jacques d’Ancona. De aan de Stichting Brandweer Groningen voor Alpe d’HuZes gekoppelde ambassadeurs, de burgemeester van Groningen Peter Rehwinkel, de voetballegende Henk de Haan en de commandant van de regionale brandweer Erik van Zuidam spinnen in ieder geval het eerste uur mee. Mogelijk zijn ook de ambassadeurs Ronald en Bartina Koeman aanwezig. Aan het einde van de middag zullen The Palestra Crazybusters de spinningmarathon met een spectaculaire show afsluiten.

 

 

De opbrengst van zaterdag alleen was 9576,77 euro

 

 

Brandweerverzetbergen, meer info

 

 

 

Extra:

 

 


In het kader van de actie Brandweer Groningen Verzet Bergen doneren wij(Bestrating.nl) van 6 t/m 20 april 3% van iedere bestelling aan KWF kankerbestrijding:
1. Bestel in onze webshop (http://bestrating.nl/) met kortingscode brandweerKWF


2. Wij doneren 3% van het aankoopbedrag aan KWF kankerbestrijding


3. Help ons deze actie groot te maken door dit bericht met je vrienden te delen

 

 

 

(Het geluid(video) is express wat zachter gezet omdat het geluid erg hard stond in de ruimte, anders was het overstemd, excuus , de boksen wat harder zetten !)

 

Foto's

Deel dit artikel