Spin morgen(06-04-13) mee tijdens spinningsmarathon

Deel dit artikel
Persbericht brandweer
Groningen - Op zaterdag 6 april 2013(morgen) van 11.00 tot 17.00 uur vindt een grootse en ongekende spinningmarathon in de uitrukhal van de brandweerkazerne aan de Sontweg in Groningen plaats. Iedereen kan een uur of langer meedoen.

Spinnen voor het goede doel: het ondersteunen van KWF in de strijd voor de overwinning op kanker.

 

Brandweer Groningen doet op 5 en 6 juni mee aan de beklimming van de berg, de Alpe d’HuZes.

 

In 2013 wordt voor de 8e keer de Alpe d'HuZes georganiseerd en ook een ploeg van Brandweer Groningen gaat dus proberen deze  legendarische Alpenreus Alpe d'HuZes zes keer te beklimmen. Hiervoor wordt sponsorgeld ingezameld en daarom organiseren we op zaterdag 6 april een spinningmarathon. De presentatie van deze spinningmarathon is in handen van Jacques d’Ancona. De aan de Stichting Brandweer Groningen voor Alpe d’HuZes gekoppelde ambassadeurs, de burgemeester van Groningen Peter Rehwinkel, de voetballegende Henk de Haan en de commandant van de regionale brandweer Erik van Zuidam spinnen in ieder geval het eerste uur mee. Mogelijk zijn ook de ambassadeurs Ronald en Bartina Koeman aanwezig. Aan het einde van de middag zullen The Palestra Crazybusters de spinningmarathon met een spectaculaire show afsluiten. Tussendoor kan genoten worden van tal van activiteiten.

 

 

De inschrijving voor deelname aan de spinningmarathon  is inmiddels gestart. Deelname kost € 25,00 per fiets, er wordt maximaal 6 uur gefietst. Wilt u 6 uur spinnen dan betaalt u € 125,00. Opgeven kan via het contactformulier op de website: www.brandweergroningenverzetbergen.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over de deelname door de brandweerploeg aan de Alpe d’HuZes en natuurlijk ook over de spinningmarathon. De spinningmarathon staat onder leiding van gecertificeerde presenters.

 

 

Rondom de spinning worden activiteiten georganiseerd, o.a. een basketbalclinic van Hein Gerd Triemstra en wordt een workshop gegeven door Henk de Haan. Hiervoor geldt vol=vol. De tijden worden vermeld op de website. Tevens is de bekende (sport)fotograaf Ewoud Broeksma aanwezig om voor een zeer bescheiden bedrag een foto van u in brandweersferen te maken. En dan is er nog veel meer te doen. We gaan voor fit en gezond bij de brandweer in Groningen.

 

Wij gaan de strijd aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF; want opgeven is geen optie !

 

 

 

Komt u ook ?

 

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel