Weer twee overvallen in de Provincie

Deel dit artikel
Politie.nl
Hoogezand/ Ter Apel - Hoogezand - De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een winkel aan de Gorecht-Oost in Hoogezand.

Zaterdagmiddag kwam omstreeks 14:15 uur een nog onbekende man de winkel in. Hij bedreigde een medewerkster en er is er met een geldbedrag lopend vandoor gegaan. De politie heeft in de omgeving naar de man gezocht en burgernet ingezet, maar het is nog niet gelukt om de man aan te houden. Het zou gaan om een man van ongeveer 40 jaar met een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een rood petje en een zwarte leren jas

 

 

 

 

Ter Apel – De politie heeft zaterdagavond een jongeman aangehouden voor de overval op de eigenaar van een supermarkt aan de Markeweg in Ter Apel. De 66-jarige bewoner kreeg omstreeks 21:45 uur een jongeman aan de deur, die nog graag nog een paar boodschappen wilde hebben. Eenmaal in de winkel bedreigt de jongeman de bewoner en eist geld.

 

De bewoner wil de jongeman zijn winkel uit hebben, waardoor een worsteling ontstaat. Uiteindelijk weet de overvaller te ontkomen. De politie start direct een onderzoek in de omgeving. Daarbij wordt een jongeman in het nabijgelegen akkerland aangetroffen. Hij voldoet aan het signalement en heeft geen plausibele verklaring voor wat hij daar doet. De 17-jarige jongeman uit Stadskanaal wordt aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de overval. Hij is ingesloten voor nader onderzoek. Op het politiebureau bekende de man de overval te hebben gepleegd.

 

 

Foto's

Deel dit artikel