Gaslucht blijkt benzine + 20.000 item

Deel dit artikel
Jordi Haverdings 112Gr.
Tolbert - De brandweerlieden van brandweer Leek zijn maandagavond omstreeks kwart voor zes opgepiept voor een gaslekkage aan ‘T Kaarnhuus in Tolbert.

Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer de woning onderzocht, de bewoner vertelde dat zijn vrouw in de woning een sterke gaslucht rook. Toen de man in de meterkast ging kijken rook hij daar ook een gaslucht. Daarop is besloten om de brandweer te bellen zodat zij konden onderzoeken waar het gas weg kwam.

 

Zij hebben geconstateerd dat het ging om een benzinelucht. Er was kort voor de melding een motor die in de garage stond bijgetankt met benzine. Naast de motor zat in de muur een ventilatierooster die onder de vloer van de woning ging. De benzinelucht is toen via het rooster naar de meterkast gegaan waarna het ook in de woning te ruiken was.

 

Enexis heeft nog een laatste check in de woning uitgevoerd waarna iedereen weer is vertrokken.

 

 

 

 

20.000 ste item

 

 

 

Info: Vandaag komt onze 20.000 item alweer online. In 9 jaar tijd opgebouwd. 24 uur per dag staan we paraat !  In Juni 2013 bestaan we 10 jaar en dan hebben de fotografen van deze site een feestje. Wij wensen iedereen( 50.000 unieke dagelijkse bezoekers) vast fijne Kerstdagen en een goed 2013 toe !

 

 

 

Foto's

Deel dit artikel