Openbaar Ministerie looft beloning uit vanwege zware mishandeling

Deel dit artikel
Politie.nl
Haren - Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 5000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte van een zware mishandeling in Haren.

Een 84-jarige inwoner van die plaats werd man werd vrijdagavond 21 september bij zijn woning geslagen en raakte ernstig gewond. Het incident was op dezelfde avond als de ongeregeldheden in de Groningse plaats.

Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan dezware mishandelingvan de bejaarde man. Ook toont de politie beelden van diverse relschoppers die zich misdragen hebben in Haren. Het rechercheteam verzoekt mensen die personen op de beelden herkennen, direct contact op te nemen met de politie.

 

 

Vorige week dinsdag zonden Opsporing Verzocht en Hart van Nederland beelden uit van enkele verdachten. De gezichten waren toen nog onherkenbaar gemaakt. Na die uitzendingen hebben zich zes personen bij de politie gemeld omdat ze zichzelf of een direct familielid herkennen. De foto’s van deze personen worden niet getoond. Daarnaast zijn nog enkele namen genoemd, waarvan het onderzoeksteam moet nagaan of het daadwerkelijk de genoemde personen zijn.

 

 

Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. Een herhaling van het programma is woensdagmiddag om 12.00 uur op Nederland 2. De uitzending is tevens terug te zien opwww.opsporingverzocht.nl. Ook besteedt Hart van Nederland van SBS6 dinsdagavond rond 22.30 uur aandacht aan de ongeregeldheden in Haren.

Foto's

Deel dit artikel