Ballonvaart tijdens de feestweek in Tolbert (Video)

Deel dit artikel
Jordi Haverdings 112Gr.
Tolbert - De feestweek in Tolbert is Maandag 2 Juli officieel van start gegaan met een paardenmarkt. Tot en met zaterdag 7 juli zijn er allerlei activiteiten in Tolbert, met als afsluiting een optreden van de Hermes house band in de tent achter de manege.

Woensdagmiddag van 15:00-21:00 uur was een jaarmarkt in het centrum van Tolbert waar het door het mooie weer heel druk was. Vanaf 19:15 uur werd er achter de manege hard gewerkt door Dijkstra Ballonvaarten om daar 3 luchtballonen gereed te maken om de lucht in te gaan. Rond 20:00 uur waren zo'n beetje alle 3 ballonnen klaar om de lucht in te gaan. De mensen die zich via de website hadden ingeschreven konden zich klaarmaken voor de misschien wel mooiste vlucht van hun leven.

 

Wij zijn mochten mee om de vlucht vast te leggen. Rond 20:00 uur zijn we van de grond gekomen en is de reis begonnen. Na een prachtige vlucht en het zoeken naar een landingsplek zijn we rond 21:00 uur weer veilig geland in Rohel (Friesland). Na de landing is de luchtballen opgeruimd en in de aanhanger gestopt en zijn we met z'n allen weer richting Tolbert gereden. Bij aankomst in Tolbert zijn alle 6 pasagiers in de adelstand zijn verheven is er nog geproost met een heerlijk glas champagne.

Wij danken Dijkstra ballonvaarten voor de prachtige vlucht wat mede geslaagd is door het heerlijke weertje.

 

Wilt u ook boeken? Ga dan naar: Dijkstra ballonvaarten

Foto's

Deel dit artikel